Vælg en side

Hvis du sppørger mig hvad et hashmisbrug, så kan jeg meget hurtigt gå lidt mere i dybden med det, end du måske lige skulle tro. Det er jo faktisk fordi, at jeg virkeligt ved en masse om planten, og jeg kender også en masse der ryger den. Det er helt klart også meget almindeligt, og jeg håber sådan set også bar, at du snart har indset, at mulighederne virkeligt er mange med dette såkaldte problem. Det er altså ret sjovt at tænke på, og jeg syntes faktisk altid, at det er sjovt at sidde og snakke med en person der er super stiv fortælle en om hvor usundt det er at ryge. Det er meget underholdende, og når man kan holde sig ovenpå, så er der helt klart ingen tvivl om, at det også er en god ting, og jeg vil da helt klart mene, at du nødt til at overveje, hvad det rent faktisk betyder at have et hashmisbrug. Der er jo også meget stor forskel på hvad man bruger denne plante til, og jeg syntes sådan set at det er lige så vigtigt som hvilket arbejde man har. Det er altså en meget lille del af ens personlighed, og jeg håber helt klart, at du er begyndt at overveje, om du ikke også selv har lidt mere brug for et hashmisbrug end du lige går og tror.

Farligt hashmisbrug

Ikke desto mindre, er det nu en gang sådan, at et hashmisbrug er beskrevet som en farlig ting, og jeg skal helt sikkert ikke sidde her og sige, at det udelukkende kun er en god ting, men jeg vil da alligevel mene, at der er nogle positive aspekter som man alt for ofte vælger at overse. Et hashmisbrug kan jo mange gange lede til noget værre, men endnu flere gange redde folk fra det der var værre. Det er altså slet ikke dumt, og jeg syntes da helt klart også, at du skal begynde at overveje at få dig et hashmisbrug.