Mænd har ikke altid lige nemt ved at sammensætte noget lækkert tøj. Og det bliver ikke nemmere, hvis man vejer 130 kg. Er det dig, så har vi her et par gode tips i forhold til mode og store mænd:
Start med at koordinere farverne på dit tøj. Sort og sort passer godt sammen, lilla og sort passer godt sammen, men gul og grøn passer ikke særligt godt sammen. Vælger du farver, der passer sammen helt ad helvede til, skaber ud også mere opmærksomhed omkring din person og at din person måske ikke er helt perfekt.
Prøv en blazer med tre knapper. Den tre-knappede blazer er ikke det mest sete i verden, hvor 2 knapper nærmere er nemt at spotte i byen, men til store mænd passer blazeren med 3 knapper rimeligt godt. Og de færreste lægger mærke til, at der lige har sneget sig en ekstra knap med i spillet. Hav god samvittighed med en blazer, der har hele tre knapper fremfor blot to, hvis du vejer mere end gennemsnittet.
Kig i magasiner for store mænd. I Europa er fedme i dag en folkesygdom, og det er derfor ikke svært at finde mænd, der vejer for meget. Er du også en af slagsen, kan du med fordel kigge i nogle af de magasiner, der i dag laves for store mænd. Magasiner for tykke mennesker af tykke mennesker. Der kan du læse mange flere tips i forhold til at sammensætte et lækkert sæt tøj, selvom det ikke sidder lige stramt.